WAYFINDING

"VIS VEJEN" INTERAKTIVT OG SPAR TID OG RESSOURCER SAMTIDIG MED AT SERVICEOPLEVELSEN ØGES.

MediaConnect er eksperter i udvikling af digitale interaktive vejvisningsløsninger, også kaldet "Wayfinding", og har mange års erfaring i at skabe brugervenlige, effektive og fleksible skærmbaserede "wayfinding" løsninger så du kan vise dine brugere godt og trygt på vej.

Hjertet i "wayfinding" løsningen, er det specialdesignede digitale interaktive kort, som udarbejdes med udgangspunkt i den bygning eller område der skal vises vej i, og som indeholder alle informationer om lokaler, placeringer, etager, trapper og elevatorer, indgange mv.

Alle vejvisningspunkterne (faciliteter, medarbejdere, lokaler, beboere mv.) tilgås let direkte på skærmen via den specialdesignede og brugervenlige vejvisningsmenu, som også giver mulighed for at søge efter specifikke lokationer eller vejvisningspunkter.

Det interaktive kort udarbejdes i en specialudviklet grafisk stil som er optimeret til let og hurtigt at give brugeren et godt overblik.

LiveConnect CDS er en af markedets mest fleksible og skalerbare softwareplatforme, og anvendes i dag af mere end 1.000 kunder til styring af mere end 10.000 skærme.