SITECONNECT CMS

DYNAMISK, FLEKSIBEL OG SKALERBAR CONTENT MANAGEMENT PLATFORM TIL STØRRE WEBLØSNINGER, INTRANET, E-HANDEL SAMT MOBILE WEBAPPS

MediaConnect InfoSystemer har udviklet content management softwareplatformen SiteConnect CMS, som er en internetbaseret CMS løsning til styring af større web kommunikationsløsninger hos virksomheder, kommuner, offentlige institutioner mv.

SiteConnect CMS indeholder en lang række standardfunktioner og værktøjer til opbygning og vedligeholdelse af større websites, og er der brug for specialfunktionalitet kan løsningen skræddersyes den enkeltes behov, krav og ønsker gennem udvikling af specialfunktionalitet. SiteConnect CMS er desuden fuldt integreret med MediaConnect Infosystemers øvrige platforme, så data kan flyde fra website/intranet til infoskærme eller mobil webapps.

SiteConnect CMS BASIS SERVER
Den perfekte løsning til alle som ønsker en enkel og brugervenligt web CMS system som gør det muligt for alle at opbygge og vedligeholde et simpelt og præsentabelt website. BASIS Serveren er specielt målrettet mindre webløsninger, virksomhedspræsentationer, blogs og infosites. Løsningen kan anvendes til styring af et enkelt website.
 
SiteConnect CMS PROFESSIONAL SERVER
Komplet løsning til den professionelle kunde som ønsker en fleksibel og brugervenlig CMS platform til opbygning og vedligeholdelse større websites, intranets og e-handelsløsninger. Løsningen indeholder adgang til alle standardfunktioner og værktøjer og kan løbende udvides med specialfunktionalitet efter behov. Løsningen kan anvendes til styring af op til 10 websites.
 
SiteConnect CMS ENTERPRISE SERVER
Den ultimative løsning til den avancerede kunde som har behov for en avanceret enterprise CMS platform til opbygning og vedligeholdelse store websites med mange sub-sites, intranets og e-handelsløsninger. Løsningen indeholder adgang til alle standardfunktioner og værktøjer og kan løbende udvides med specialfunktionalitet efter behov. Der kan administreres ubegrænset antal websites i samme serveroprettelse.

 

  BASIS
SERVER
PROF. SERVER ENTERPRISE SERVER
GENERELT:      
Antal sites total 1 10 Ubegrænset
Antal sites inkl. 1 2 5
Antal sider (menupunkter) 20 Ubegrænset Ubegrænset
Standard designskabelon - web
Standard designskabelon - mobil
Mulighed for kundetilpasset design Ikke mulig
STANDARDFUNKTIONER:      
Indholdsdatabase
Filarkiv
SEO funktionalitet
CSS / layout Manager
Nyhedsvisning Ikke mulig
Kalendervisning Ikke mulig
Nyhedsbrev Bruger / kundedatabase Ikke mulig
Intranet loginmodul Ikke mulig
Publiceringsmodul Ikke mulig
Administrator / redaktørstyring Ikke mulig
Sprogversionering Ikke mulig
Site søgemaskine Ikke mulig
TILKØBSFUNKTIONALITET:      
Produktdatabase Ikke mulig Tilkøb Tilkøb
Webshop handelsmodul Ikke mulig Tilkøb Tilkøb
Webshop auktionsmodul Ikke mulig Tilkøb Tilkøb
Betalingsgateway integration (Quickpay) Ikke mulig Tilkøb Tilkøb
Dokumenthåndtering Ikke mulig Tilkøb Tilkøb
Beskedsystem Ikke mulig Tilkøb Tilkøb
EASYCONNECT integration Ikke mulig Tilkøb Tilkøb