Nyhedsoversigt
Jysk distributionscenter Uldum
På JYSK’s distributionscenter i Uldum står de for at servicere de mange JYSK butikker og sikrer at alle varerne bliver leveret ud. Det er et sted med fart på, hvor der bliver arbejder i skiftehold 24 timer i døgnet, 5 dage i ugen.
Mobil app case - Herning Kommune
I hjemmeplejen i Herning er der ansat ca. 450 medarbejdere til at hjælpe kommunens borgere ude i deres egne hjem. Staben består af Social- og sundhedshjælpere, social og sundhedsassistenter, elever, ufaglærte og timelønnede afløsere.
Vestcenter Kilen Plejecenter - Wayfinding case
Det var især en udfordring for akutpersonale at finde frem til de rette personer, hvilken kunne tage noget af den dyrebare tid, der i nødsituationer kan afgøre liv eller død. I samarbejde med Struer Kommune har vi sat os for at løse denne udfordring og sikrer at særligt akutpersonale hurtigt kan finde det rette område eller beboer.
Jobcenter Mors - Kundecase
For de kommunale jobcentre bliver opgaven med at yde en god og borgerrettet service for at sikre at så mange borgere som muligt kommer i arbejde hele tiden større og mere kompleks. Derfor er der i dag større fokus end nogensinde på at optimere arbejdsgangene og udnytte medarbejderressourcerne så optimalt som muligt.
Bofællesskabet Skaglen - Kundecase
Med en Infoskærms løsning oplevede personalet at en lang række opgaver er blevet lettere og mindre ressourcekrævende at udføre, samt at løsningen giver dem et større overblik i hverdagen.
Daka Denmark - Kundecase
I samarbejde med MediaConnect valgte Daka Denmark at etablere en digital opslagstavleløsning bestående af i alt 15 infoskærme placeret i receptioner, kantiner og produktion på de 6 lokationer. Skærmene afvikler forskelligt indhold afhængigt af lokation, placering og målgruppe.
Kulturing - Kundecase
I samarbejde med MediaConnect blev der udviklet et Infoskærm system med touch funktion, der giver brugerne mulighed for at tilgå flere forskellige videoer, og få tilgang til en bred vifte af informationer, alt sammen som inspiration til læsning eller arrangementer.