Dataopsamling og visualisering

GØR DINE DATA TILGÆNGELIGE OG SKAB INDSIGT!

Gør dine data tilgængelige og skab indsigt

Uanset om du har behov for at visualisere virksomhedens KPI-tal, præsentere kalenderaftaler, analysere brugen af mødelokalerne eller opsamle data fra eksterne systemer, så har vi de rigtige værktøjer til at foretage dataopsamlingen og skabe detaljerede rapporter og flotte visualiseringer.

Løbende automatisk dataopsamling
Med vores automatiske dataopsamlingsværktøjer er det lettere end nogensinde før at opsamle relevant data og visualisere dem i systemet. Når dataforbindelsen først er etableret, foregår resten fuldautomatisk.

Analysér dine data via rapporter
Den opsamlede data stilles til rådighed via en række skræddersyede rapporter, som kan anvendes til visualisering, bearbejdning og dataeksport.

Visualisér dine data og skab indsigt
Data kan præsenteres og visualiseres som grafer, diagrammer, oversigter eller KPI dashboards, og kan tilgås via web, mobil eller digitale infoskærme og opslagstavler.

Anvend mange forskellige datakilder
Al data opsamles via en særlig datasnitflade, som kan hente data fra mange forskellige datakilder, f.eks. interne rapporter og systemer, integrationer til eksterne datasystemer, fysiske sensorer, trykknapper og IOT-enheder og lignende. Alle data opsamles i vores cloud database og stilles til rådighed for systemet.

BOOK EN 360°
ANALYSE

KLIK HER
 

BOOK ONLINE MØDE

KLIK HER
 

BESTIL
DEMO

KLIK HER
 

DOWNLOAD
E-BOG

KLIK HER