Interaktive møderumsskærme

OPTIMER TILGÆNGELOGHEDEN OG NEDBRING AFLYSNINGER OG DOBBELTBOOKINGER

Med en interaktiv møderumskærm ved hvert lokale er det lettere end nogensinde før at sikre effektiv udnyttelse af mødelokalerne. Skærmen fungerer som digitalt dørskilt, der viser, hvad der foregår, samt om lokalet er ledigt eller optaget. 

Undgå forstyrrelser!
Møderumsskærmen viser altid igangværende aktivitet, næste aktivitet samt tidslinje over lokalets tilgængelighed i løbet af dagen. Det gør det let at se, hvornår lokalet er optaget, og hvornår det kan bookes.

Optimer mødelokaleudnyttelsen
Når du ankommer til dit lokale, skal du bekræfte bookingen på skærmen – ellers frigives lokalet, så det kan bookes af andre. Trækker mødet ud, eller er det sluttet før tid, kan bookingen nemt forlænges eller afsluttes direkte på skærmen.

Foretag ad hoc booking direkte på skærmen
Har du brug for et lokale her og nu, kan et ledigt lokale bookes ad hoc direkte på møderumsskærmen. Man kan endda søge direkte efter andre ledige lokaler og booke det, der er bedst egnet.

Skab overblik og spar tid!
Har du brug for det komplette overblik over lokalestatus, kan løsningen med interaktive møderumsoversigter der via f.eks. en infoskærm, viser på et kort hvilke lokaler der ledigt / optaget, samt foretage booking.

BOOK EN 360°
ANALYSE

KLIK HER
 

BOOK ONLINE MØDE

KLIK HER
 

BESTIL
DEMO

KLIK HER
 

DOWNLOAD
E-BOG

KLIK HER