Digitale opslagstavler og infoskærme

GØR DINE VIGTIGE INFORMATIONER TILGÆNGELIGE OG SKAB VÆKST!

Med vores værktøj til styring af digitale opslagstavler og infoskærm får du en supereffektiv og fleksibel kommunikationsløsning, som kan anvendes til formidling af bl.a. medarbejderinfo, kantinemenu, KPI-tal, planlægning og skemaer, nyheder, arbejdsmiljø og meget andet.

Slut med dårlig information
Med digitale opslagstavler og infoskærme er det slut med uoverskuelige opslagstavler og dårlig information. Du kan levere dine budskaber præcis, når målgruppen har brug for dem, direkte der, hvor de befinder sig.

Skab budskaber der ses!
Med vores brugervenlige designværktøjer er det lettere end nogensinde før at skabe flotte og opmærksomhedsskabende budskaber, der virker. Du kan designe budskaber direkte i systemet eller anvende en lang række standardmedier, f.eks. video, billeder, MS Office, websites m.fl.
 

Altid aktuel og opdateret
Alle budskaber kan tidsstyres, så forældede budskaber automatisk fjernes og infoskærmene altid fremstår aktuelle og relevante. Man kan desuden arbejde med gentagelser, så bestemte budskaber gentages og vises på forskellige tidspunkter.

Kan opdateres af alle
Alle informationer styres via et helt unikt og fleksibelt designværktøj, som er så brugervenligt, at alle kan finde ud af at anvende det. Alle redaktørrettigheder styres desuden af et centralt bruger-/rettighedssystem, så opdatering kan uddelegeres til dem, som har informationerne.

BOOK EN 360°
ANALYSE

KLIK HER
 

BOOK ONLINE MØDE

KLIK HER
 

BESTIL
DEMO

KLIK HER
 

DOWNLOAD
E-BOG

KLIK HER