Velkommen hos MediaConnect ApS

MediaConnect er et digitalt softwareudviklings- og kommunikationshus, som gennem de seneste 17 år har arbejdet målrettet med at udvikle, designe og drive markedets bedste og mest innovative internetbaserede kommunikations- og planlægningsløsninger.

MediaConnect beskæftiger 16 medarbejdere, og råder inhouse over både grafiske- såvel som programmerings- og tekniske ressourcer. Vi kan således fungere som totalleverandør - lige fra idé og konceptudvikling til udvikling, implementering og brugertræning og efterfølgende support.

Vores digitale værktøjskasse

Vi tilbyder en komplet værktøjskasse af softwareværktøjer og -platforme til opbygning, udvikling og design af digitale løsninger indenfor følgende hovedområder:

  • Møde- og lokalestyring
  • planlægning og selvbetjening 
  • Workspace management

Vores digitale værktøjskasse kan bl.a. anvendes til styring af infoskærme og digitale opslagstavler, digitale receptionsløsninger, lokalebooking, møderumsstyring, interaktive vagtplansystemer, selvbetjening, web-, intranet- og e-handelsløsninger samt mobile webapps. 

Vi servicerer i dag mere end 1000 kunder med over 10.000 skærme, og er blandt de førende leverandører på markedet.

Vores vision...

Vores vision er, at skabe verdens bedste og mest innovative digitale platforme, som skaber værdi og vækst hos vores kunder. Vi vil gøre vores kunder til first-movers, der altid er med på den nyeste teknologiske udvikling indenfor vores ydelser. 

Kerneværdier
"Ærlighed – Engagement – Ambition – Innovation"
Vi holder, hvad vi lover og brænder for det, vi laver

Ærligheden 
vil du opleve som, at vi altid rådgiver ærligt omkring, hvad vi oplever, du har behov for. Du kan regne med, at vi ikke pakker noget ind, og ikke prøver at sælge dig en ydelse eller produkt, der ikke passer til dit behov. 

Engagementet
gennemsyrer alt, hvad vi foretager os. Vi er altid engagerede i enhver opgave, stor såvel som lille. Engagement sikrer, at vi driver vores kunders projekter godt i mål – hver gang. 

Ambitionerne 
er høje på vores egne og vores kunders vegne. Vi stiler altid højt og efter, at give jer den bedste løsning og oplevelse. Derfor skal du forvente, at du bliver mødt af et hold af eksperter, der har store ambitioner på dine vegne. 

Innovationen
er nøgleordet for vores forretning. Vi vil være first-movers, og vi sikrer, at vi altid har den bedste og nyeste teknologi til rådighed for dig, så du ikke køber en forældet løsning. 

BOOK EN 360°
ANALYSE

KLIK HER
 

BOOK ONLINE MØDE

KLIK HER
 

BESTIL
DEMO

KLIK HER
 

DOWNLOAD
E-BOG

KLIK HER