Den digitale værktøjskasse

EN SAMMENHÆNGENDE DIGITAL VÆRKTØJSKASSE TIL ALLE DINE BEHOV

Hjertet i vores løsninger er den digitale værktøjskasse, som indeholder det økosystem af digitale muligheder, løsninger og softwareværktøjer som vores projekter består af. Alle værktøjer kan som byggeklodser kombineres på kryds og tværs, og ofte ender vi med at bygge løsninger som er helt unikke og tilpasset den enkelte kundes behov - blot ved at kombinere værktøjerne på en ny og anderledes måde. 

Aftale- og lokalestyring

Hold effektivt styr på aftaler, lokaler, forplejning og gæster - alt sammen fra samme digitale platform

”Ifølge vores kunder står op mod 20% af alle bookede mødelokaler tomme pga. manglende aflysning. Det er et problem, vores digitale platform effektivt løser."

Hos MediaConnect ved vi, at det at holde effektivt styr på lokalebookinger, aftaler, bestilling af forplejning samt gæster og besøgende ofte kræver mange administrative ressourcer, og skaber spildtid, frustration og ineffektivitet i organisationen. 

Derfor har vi udviklet en række enkle og effektive digitale værktøjer, som gør det lettere end nogensinde at håndtere møder, forplejning og gæster – helt uden bøvl, besvær og dobbeltbookinger. 

Herunder kan du læse mere om:

Planlægning og selvbetjening

Skab effektiv planlægning og frigør ressourcer

I en hverdag hvor alting skal gå hurtigere og være mere effektivt, er det vigtigere end nogensinde før at have de rigtige planlægningsværktøjer, som understøtter organisationens forretningsgange, og skaber det nødvendige overblik.

Derfor har vi udviklet en række digitale planlægnings- og selvbetjeningsværktøjer, som kan optimere og effektivisere enhver forretningsproces og sikre optimal udnyttelse af dine ressourcer.

Herunder kan du læse mere om:

Digital workspace management

Skab synlig information, optimer din medarbejderkommunikation og frigør værdifulde ressourcer

For at skabe effektiv kommunikation er det vigtigt at have de rigtige værktøjer.

Hos MediaConnect har vi udviklet en række digitale værktøjer og softwareplatforme til digital kommunikation og informationsformidling, som kan hjælpe dig med at opbygge effektive kommunikationskanaler og sikre dine budskaber optimal opmærksomhed.

Herunder kan du læse mere om:

BOOK EN 360°
ANALYSE

KLIK HER
 

BOOK ONLINE MØDE

KLIK HER
 

BESTIL
DEMO

KLIK HER
 

DOWNLOAD
E-BOG

KLIK HER