Mediefspillere og skærme

EN SAMLET LEVERANDØR TIL HELE DIN DIGITALE LØSNING

Hos MediaConnect er vi totalleverandør i afspillersystemer, skærme touchløsninger og andet udstyr der skal til for at afvikle din digitale platform. Vi er forhandlere af markedets bedste mærker og har et stort netværk af samarbejdspartnere, som står klar med råd og vejledning samt teknisk support.

LiveBox afspiller PC

Afspillersystemet LiveBox er en komplet afspiller PC løsning som leveres færdigkonfigureret og klar til brug. Afspilleren er baseret på Windows 10, hvilket betyder at den let og enkelt kan tilpasses så den kan indgå i ethvert IT sikkerhedssetup, og der er mulighed for at tilslutte op til 2 skærme som standard. Systemet er bygget med kvalitets hardware komponenter og er specificeret til 24/7 drift. 

LiveBox afspilleren kan leveres i 2 udgaver: Standard og Performance, og er der særlige krav til afspiller, performance eller output, har vi mulighed for at levere specialdesignede afspillerløsninger til ethvert behov, krav og miljø.

Skærme, touchskærme og standere

Hos MediaConnect er vi leveringsdygtige i skærme i alle størrelser og til alle formål. Uanset om du har brug for en infoskærm, interaktive touchskærme eller standere og pyloner, kan vi levere den rigtige løsning til dit projekt.

Infoskærme 
Vi er forhandler af professionelle skærme fra LG - markedets bedste professionelle skærme til informationsbrug. De kan fås i alle gængse størrelser og leveres med op til 5 års OnSite producentgaranti. 

Touchskærme
Når det handler om touchløsninger er det vigtigt at finde den helt rigtige løsning som passer til dit behov og den applikation der skal afvikles. Vi er leveringsdygtige i touchskærme i alle størrelser - fra 7" betjeningspaneler til 85" touchtavler, indendørs og udendørs.

Møderumsskærme
Vi leverer møderumsskærme i flere størrelser, alle med touchskærm og produceret til driftssikker brug 24/7. Med vores møderumsskærme får du altid en opdateret status på mødelokalet, og samtidig en række praktiske bookingfunktioner. Skærmene har indbygget LED-lys i kanten af enheden til statusvisning for lokalet. Der er mulighed for Wi-Fi eller praktisk POE forbindelse. NFC-læser til kortgodkendelse af check-in kan også tilføjes. Til montering tilbyder vi to typer elegante monteringsbeslag, herunder en flot løsning til glasvægge.

Standere og pyloner
Uanset om du har brug for en diskret stander til gæsteregistrering, en interaktiv skærmpylon ved hovedindgangen der viser vej, eller en LED pylon ved indfaldsvejen som byder velkommen i stort format, er vi leveringsdygtige i driftsikre løsninger af høj kvalitet.

LiveBox WallConnect - Enkel beslagløsning til hurtig montering

LiveBox Wallconnect er et helt unikt beslagkoncept udviklet af MediaConnect, som gør det lettere end nogensinde at lave en pæn og velorganiseret skærminstallation. Med LiveBox WallConnect placeres afspiller PC'en, kabler og udstyr på en specialdesignet hylde som monteres direkte i beslaget bag på skærmen. Dermed er alle kabler skjult, og det er let komme til at servicere udstyret. 

Øvrigt udstyr

MediaConnect er leveringsdygtige i alle former for beslag, hardware, kabler og udstyr til brug for dit digitale projekt. Alt i professionel AV kvalitet.

Specialbeslag
Uanset hvor du skal montere din skærm, så har vi en en beslagløsning der løser opgaven. 

Splittere, extendere og routere
Vi fører alle former for AV udstyr til dit projekt - Fra KVM videosplittere, extendere og forstærkere, til netværksroutere og 4G mobilmodem.

Kabler
Vi har alle former for kabler til dit projekt - HDMI / DVI VGA kabler, HDMI stik, forlængerkabler og meget andet.

BOOK EN 360°
ANALYSE

KLIK HER
 

BOOK ONLINE MØDE

KLIK HER
 

BESTIL
DEMO

KLIK HER
 

DOWNLOAD
E-BOG

KLIK HER