Interaktive planlægningssystemer

OPTIMÉR DIN RESSOURCESTYRING OG HOLD EFFEKTIVT STYR PÅ PLANERNE...

Med vores interaktive planlægningsværktøjer har du mulighed for at opbygge en komplet samlet digital plan over alle aktiviteter, produktions- og projektopgaver samt bemandingsplaner.

Effektiv planlægning på tværs af organisationen
Med vores interaktive planlægningsløsning kan du kombinere aktiviteter og ressourcer på tværs af afdelinger og områder, så du i en enkelt arbejdsgang kan administrere og skabe overblik over alle aktiviteter.

Altid tilgængelig og opdateret
Planlægningssystemet kan administreres via web, mobil eller direkte på en interaktiv touchskærm, placeret der, hvor planlægningen foregår. Adgange til visning og redigering kan styres på brugerniveau, så det er let at holde planerne opdaterede med aktivitetsstatus og noter.

Uddelegér planlægningsarbejdet
Planlægningsarbejdet kan let decentraliseres og uddelegeres til de medarbejdere, som planerne berører. Dermed sikres det, at planerne altid er opdateret og fejlinformation minimeres.

Træf bedre beslutninger!
Med vores digitale planlægningsværktøjer har du altid adgang til nye og gamle data, så du kan basere dine beslutninger og fremtidige planlægning på erfaringer, opdaterede rapporter og komplet aktivitetshistorik.

BOOK EN 360°
ANALYSE

KLIK HER
 

BOOK ONLINE MØDE

KLIK HER
 

BESTIL
DEMO

KLIK HER
 

DOWNLOAD
E-BOG

KLIK HER