Informationsportaler- Web, mobilapps og intranet løsninger

TAG DINE VIGTIGE INFORMATIONER MED PÅ FARTEN...

Med en digital interaktiv informationsportal kan du samle alle dine informationer og digitale services ét sted og stille dem til rådighed for dine brugere. Dette kunne f.eks være gennem et intranet eller website, en medarbejder mobil app eller via interaktive selvbetjeningsskærme. Vi har udviklet en række fleksible og brugervenlige værktøjer til at administrere og vedligeholde store informationsmængder, og kommunikere dem ud til alle relevante informationsportaler i din organisation.

Skab effektivitet med webportaler og intranet
Slut med at lede efter kritisk information. Saml dine informationer på en webportal eller et intranet. Øg effektiviteten ved at lade dine kunder, medarbejdere eller brugere tilgå dem efter behov.

Tag informationerne med på farten
Med en mobil app løsning kan dine brugere tage informationerne med på farten. Skab øget effektivitet ved at lade dem tilgå informationer, løse opgaver eller registrere data, når de har brug for det – direkte fra deres smartphone.

Alle informationer samlet ét sted
Uanset om man arbejder med webportaler, intranets eller mobile apps, er der store gevinster at hente ved at samle informationerne i en digital infoportal og stille dem samlet til rådighed for brugerne.

Tilgå informationerne når som helst
Ved at samle informationerne i en digital infoportal er det hurtigt og let at tilgå relevante og vigtige informationer, når man har brug for det.

BOOK EN 360°
ANALYSE

KLIK HER
 

BOOK ONLINE MØDE

KLIK HER
 

BESTIL
DEMO

KLIK HER
 

DOWNLOAD
E-BOG

KLIK HER